Pantaloni de mărime mari

Femeile de talie mare ar trebui să cunoască bine magia geometriei. Principala deviză este de a vă arăta punctele forte și de a suprima anumite neajunsuri. De asemenea, poți face literalmente magie cu pantaloni. Dacă alegeți tăietura potrivită, veți arăta mult mai subțire. Asigurați-vă că nu vă luați pantaloni prea largi, care vă vor face să păreți nejustificat de largi. Pe de altă parte, blugii mai strâmți și mai elastici vor fi perfecți dacă vei purta cu ei o tunică mai lungă și un cardigan.

Culoarea închisă subțiază vizual, în timp ce culoarea albă se lărgește. Atenție la dungi orizontale și la flori. Pe de altă parte, dungile longitudinale și diversele modele geometrice pot fi măgulitoare. Nu uitați de talie. Îl poți susține cu o curea și o bluză. Nu este nevoie să acoperiți totul. Lasă-ți și tu sfârcurile luxuriante să fie admirate și optează pentru un guler în V sofisticat care să se asorteze cu pantalonii.

O tendință excelentă este cea a chinosilor confortabili. Și nu uitați de tocuri pentru a vă alunge vizual picioarele. Rezultatul va fi perfect, veți vedea.